Programación TV, por géneros y Comunidades Autónomas en un(os pocos) clic(s)
Qué echan hoy   
Programación K3/300 - lunes, 04 de abril de 2016
Si quiere ofrecer esta información y más en su web, publicación o servicio móvil, contacte con comercial@onedata.es
Si le gustaría ver más información, canales o detalles, envienos sus sugerencias aquí
06:00   Mic Infantil  
Uns núvols capritxosos.
Megaminimals (HD) Megaminimals (HD)
06:18   Les Tres Bessones Infantil  
El circ.
06:43   Yakari Serie  
El Yakari i els castors.
Arriba la tardor i el Til·ler, el petit dels castors, es posa molt trist quan veu les fulles mortes dels arbres. Per animar-lo, el Yakari el porta a fer un tomb al llom del Fill del Tro. Llavors, al llac, descobreixen una misteriosa serp gegant que no havien vist mai. Yakari (HD) El Yakari va al bosc a buscar el Cérvol Lent perquè triga a tornar. Allà es troba l'esquirol volador que fa acrobàcies noves i, sense voler, molesta el teixó, que llavors se'l vol menjar. Per salvar-lo, el Yakari convenç el teixó que l'esquirol li pot ensenyar a planejar. Naturalment, no pot i es fa mal, i diu que es venjarà de tots dos. El Yakari, el Fill del Tro i l'esquirol ideen un pla per espantar el teixó per sempre i que els deixi en pau. Yakari (HD) Tot comença quan el Yakari i l'Arc del Cel fan una cursa pel riu per saber quina barca és la més ràpida. Es troben els castors, que estan construint la seva barca és la més ràpida. Es troben els castors, que estan construint la seva presa. El Til·ler és un petit castor entremaliat que, amb les seves trapelleries, posarà en perill la seva integritat i la del Yakari i tot.
07:22   Doraemon Infantil  
L'inversor / El Nobita que no coneix en Nobita.
08:36   Quin crac, l'Angelo! Serie  
El terror dels gelats.
El pare de l'Angelo ha estat escollit per participar en un estudi de mercat per decidir quins gelats es vendran a partir d'ara al parc on van sempre l'Angelo i companyia. D'entrada, sembla una bona notícia, però resulta que el pare té uns gustos molt estranys. Imagina't que li agraden els gelats de mongeta vermella amb nyam! L'Angelo farà el que calgui per canviar les respostes del pare, però no serà gens fàcil!
08:57   Mic Infantil  
La bola de neu del Timmy.
Avui el Timmy s'ha llevat amb el color blau al cap. Només li interessa jugar amb joguines de color blau, i les vol totes per a ell, es vol quedar amb tots els coixins de color blau, i si no són blaus, no els vol ni veure... Fins que arriba l'hora de pintar un dibuix. Potser ara s'adonarà que no el pot pintar fent servir només el color blau! L'hora del Timmy El Timmy i companyia s'ho estan passant d'allò més bé banyant-se en una piscina inflable. Tot són rialles, fins que el Ratllat, el teixó, treu el tap de la piscina, es desinfla i es queden sense aigua, i sense diversió, és clar. El Timmy i la Yabba proven de fer altres piscines, amb una galleda, amb una capsa de cartró, però no hi ha manera. Al final, però, el Timmy té una idea fantàstica! Te la imagines?! L'hora del Timmy El mestre està ensenyant a jugar a futbol el Ruffy, el Paxton, l'Otus i el Timmy, però la veritat és que l'únic que domina una mica la pilota és el Timmy. El Ruffy, el cadell, i el Paxton, el porquet, de seguida se'n cansen i el pobre Timmy es queda tot sol jugant amb l'Otus, que és força sapastre. Potser si n'hi ensenya i té una mica de paciència, acabarà trobant un bon company d'equip! L'hora del Timmy El Timmy, mentre jugava al pati, ha fet una bola de neu tan bonica que s'ha acabat convertint en la seva millor amiga. No se'n vol separar per res del món, i quan l'Osbourne, el mestre, li diu que no la pot entrar a l'escola, ell se l'amaga i l'entra igualment. El problema és que amb l'escalfor que hi ha a l'escola, pot ser que aviat el Timmy s'emporti una decepció...
09:37   El cavaller Rovellat Serie  
El discurs del rei.
La princesa Magnèsia ha d'assistir a una inauguració i demana al Rovellat que cuidi la Coroneta, la seva gosseta. El Rovellat vol demostrar a la Bo que sap cuidar animals i accepta l'encàrrec sense pensar-s'hi. Les coses no van com estava previst: la Coroneta intenta cruspir-se l'eruga de la Bo, s'escapa, ho fa passar malament a tot el castell i al final es fa la morta... El cavaller Rovellat (HD) El rei Peus de Plom ha d'adreçar-se al seu poble. Quan li comuniquen que ha de fer el discurs en directe, es posa molt nerviós, li falla la veu i fa uns esgarips ridículs. Els guàrdies no poden parar de riure. L'Ernie Brut de Tinta ha de trobar una solució com sigui. El Rovellat, que imitava el rei per evitar pagar els impostos, s'acaba convertint en el desllorigador. El Rovellat farà la veu del rei mentre Sa Majestat anirà movent els llavis per fer veure que parla. Tots dos hauran d'anar molt ben coordinats... i no serà gens fàcil.
10:01   El meu robot i jo Serie  
Parets invisibles.
La Tulip faria qualsevol cosa perquè el senyor Nikils l'esculli com a secretària personal i pugui substituir, d'aquesta manera, la Julia, l'alumna model. L'Eugene, que està disposat a ajudar-la, li ha fet creure que té un ciberbraçalet que li farà sortir tots els talents que té amagats. Tot plegat és un engany, però atenció perquè està a punt de néixer la Supertulip! El meu robot i jo En Vince ha fet servir un escut electrostàtic mentre feien una partida de làser, però com que les normes del joc ho prohibeixen, el Chip l'hi ha confiscat i l'ha amagat dins d'un panell elèctric. De seguida han començat a aparèixer parets electrostàtiques per tota l'escola i tothom hi ha quedat atrapat. L'única solució és arribar a l'ordinador central i reiniciar-lo! Ara falta saber com!
10:26   Súper 4 Serie  
Els vostres desitjos són ordres.
El doctor X ha inventat un súper-ordinador, MindNet, que controlarà tots els detalls de la vida a Tecnòpolis. D'aquesta manera s'assolirà la màxima eficiència sense fer cap esforç. Però la primera mesura que emprèn MindNet per racionalitzar Tecnòpolis és expulsar-ne els humans. Això no ho tenia pas previst, el doctor X, i els nostres herois s'han d'enfrontar a MindNet. Súper 4 (HD) Els Super4 salven en Floppy, un follet, de la Baba Cara, que l'empaita. Aquest, llavors, queda lligat a ells per sempre i ha de fer realitat tots els seus desitjos. Però això s'acaba convertint en un malson i l'única manera de trencar la relació és que el follet els salvi a ells. Per tant, els Super4 es posen en perill deixant-se atrapar per uns trolls, però el follet té por i no gosa salvar-los. Al final, per complicar-ho més torna a aparèixer la Baba Cara, però el follet aconsegueix salvar els Super4 i tot s'arregla.
10:51   Léonard Infantil  
Re-evolució.
11:30   La casa d'Anubis Serie  
La casa de les proves.
L'Amber enxampa la Nina amb la peça del puzle i l'obliga a explicar-li tots els detalls de la recerca del tresor de la Casa d'Anubis. Més tard, tots tres pujaran a les golfes a escoltar la veu de la nena dels cilindres fonogràfics. D'altra banda, la Patricia s'adona que un personatge estrany la segueix i comença a sospitar que algú ha despertat un fantasma. La casa d'Anubis (+07)(HD) En Mick descobreix que la Mara va fer trampes perquè ell aprovés l'examen de francès i no s'ho agafa gens bé. L'Amber descobreix un missatge secret que diu: "Ajudeu-me. Sarah Frobisher-Smythe." Ella, la Nina i en Fabian escolten embadalits les gravacions de la nena, que parla d'un assassinat. Pot ser que la nena sigui la Sarah quan era petita?! La casa d'Anubis (+07)(HD) L'Amber i la Nina estan convençudes que la nena que parla a les gravacions és la Sarah. La Nina, l'Amber i en Fabian han decidit formar el Club Sibuna i prometre solemnement protegir els secrets de la Casa d'Anubis. Més tard, descobreixen una altra pista que diu: "Quan el dia s'acabi al migdia, per llàgrimes de cristall l'ull hi veurà." D'altra banda, en Jason troba el mòbil trencat de la Joy.
12:05   Una mà de contes  
El marcianet lleig.
12:22   Els Dalton Infantil  
Problemes d'adoslescents.
12:55   Doraemon Infantil  
El ninot de fang / Dia de pesca.
13:44   Shin Chan Serie  
Ei, que em faig amic d'un nen prodigi de la cuina / Ei, que fem neteja general entre tots / Ei, que recordem.
14:55   Sailormoon Serie  
L'escena final del trio d'amazones.
15:44   Bugs Bunny i els seus amics Serie  
Una llebre empolainada.
16:07   Els nous misteris de l'Scooby-Doo Serie  
Missió Scooby-impossible / L'equip A-b-lla.
16:55   El llibre de la selva Infantil  
El singlot del pitó.
17:43   Mic Infantil  
El Mic i els seus amics
18:11   LazyTown - Vilamandra Serie  
El pastís pispat.
19:00   Info K Juvenil  
19:15   La família del Super3 Infantil  
L'Àlex té un nou hobby.
19:40   K3 Serie  
La festa d'en Nessie.
20:05   Tom i Jerry Serie  
El cosí d'en Jerry.
20:55   Bola de drac Juvenil  
La primera part del viatge.
21:20   La Riera Serie  
22:00   Tria33 Serie  
22:04   La gent normal Actualidad  
Prostitució per voluntat pròpia..
22:35   Rurals Serie  
Pal de paller.
23:07   Tria33 Serie  
23:24   A taula Serie  
A les Shetland.
00:17   La cuina del Brasil Serie  
La cuina africana de bahia.
00:42   Food Markets Serie  
Riga.
01:34   Tresors del món, patrimoni de la humanitat Serie  
Drakensberg-Ukhahlamba. Dracs, faedors de pluja i el poder dels déus. Sud-àfrica.
01:49   La gent normal Actualidad  
Prostitució per voluntat pròpia..
02:16   Rurals Serie  
Pal de paller.
02:45   Ritmes a l'aula Serie  
Qué pasa contigo, trio?.
03:15   Cava de Blues Serie  
CECE GIANNOTTI & AUPA QUARTET.
04:00   Fusió i swing a l'estudi Serie  
PERE SOTO GYPSY PROJECT.
04:45   Ritmes a l'estudi Serie  
THE STAMP.
05:45   Videoclips catalans